DBx

Wie

Bent u een KMO, particulier, vzw of voorziening en hebt u wel eens een computer-gerelateerd probleem / vraag, dan kan u terecht bij DBx, een eenmanszaak van Danny Bockx voor:

  • computer advies (Mac, Windows, PC Tablet, …)
  • web-creatie / web-onderhoud
  • configuratie en (her)installatie van uw systeem
  • applicaties op maat uitwerken
  • maken van back-ups
  • verwijderen van malware (virussen, spyware, …).
  • folders, naamkaartjes, boekjes, flyers en affiches verzendklaar maken voor de drukker (Indesign, Illustrator, Photoshop)
  • omzetten van video- en audiobestanden naar andere formaten

Lees meer over deze zaak

Waarom

Klant is koning.

Iedereen kampt wel eens met een computerprobleem. U hoeft echter niet te aarzelen hulp in te roepen. DBx helpt u snel en efficiënt en biedt - indien nodig - aan huis/bedrijf geleverde service.

Welke problemen kunnen zich voordoen?

Waar voor je geld

De prijs wordt vooraf ingeschat en besproken met de klant. Eventuele prijsaanpassingen gebeuren steeds in overleg.

Eerst maken we samen een analyse van al uw vragen. In de mate van het mogelijke tracht ik uw vraag onmiddellijk op te lossen. Verder krijgt u uiteraard een overzicht en offerte van eventuele bijkomende zaken.

Een herinstallatie van uw computer kost minstens 2 werkuren. Dit omvat enkel software met officiële licenties met een standaardconfiguratie.
Een specifieke configuratie kan na een duidelijke afspraak en / of in samenspraak met de klant extra worden doorgerekend.

Een site ontwerpen kan vanaf €240,00 of anders overeen te komen. Mijn tarief is €40,00 per werkuur. 

Methode / Vaardigheid

Een aangepaste aanpak voor elke vraag en / of probleemstelling.

In de loop der jaren heb ik me reeds in ontelbare softwarepaketten en -versies verdiept. Het is een droom om alles tot de laatste versie volledig te beheersen, dus nieuwsgierig blijven en studeren is een constante in mijn leven. Zie verder voor een opsomming:

Om niet bij elke case steeds afstanden te moeten overbruggen, gebruik ik Remote Control (zoals VNC, extern bureaublad...) met voorafgaande permissie van de klant.

Opsomming software en werkwijze.